Preview Mode Links will not work in preview mode

Konsten att vara

Oct 30, 2018

I veckans avsnitt misslyckas Clara och Gustaf återigen med att genomföra en fullständig Q&A på utsatt tid. Däremot levererar Gustaf en teori om varför Toblerone-affären egentligen blev en så stor grej medan Clara försöker lindra skammen över sin passivt aggressiva reaktion på sin systers frisörbesök. För...


Oct 22, 2018

I veckans avsnitt pratar Gustaf och Clara om det övernaturliga. Vem är det som flyttar på saker hemma hos Clara och var det Gustafs döda mormor som gömde sitt gamla smycke?


Oct 15, 2018

I veckans avsnitt ställer Gustaf och Clara frågorna till varandra du inte visste att du vill veta svaret på. Vilken tuggummismak föredrar Clara, och säger den att hon är en stark kvinna? Vilken är Gustafs äckligaste ovana? Och vart ska de båda resa tillsammans? Du vill inte missa detta!


Oct 8, 2018

I avsnitt 23 pratar Clara om underliv. Snippa och snopp och olla och vajajaj. Gustaf berättar om hur han bjuder hem folk som kan laga middag åt honom och han har dessutom upptäckt spännande anteckningar i sina sjukhusjournaler.


Oct 1, 2018

I veckans avsnitt pratar Clara och Gustaf om den extroverta normen och om hur en riktigt bra söndag ska se ut. Gustaf delar med sig av ett otippat Moment of the weak och Clara förtjänar tydligen inte att ha monterade köksmöbler.