Preview Mode Links will not work in preview mode

Konsten att vara

Dec 25, 2018

I veckans avsnitt pratar Clara och Gustaf om att fira jul. Halvbritten Clara firar i dagarna två och Gustaf kommer ut som en äckligt god människa. De ser också tillbaka på ett högst mediokert 2018 och diskuterar världshistoriens kanske sämsta film.


Dec 18, 2018

I det trettiotredje avsnittet fortsätter Clara och Gustaf med sista delen av sin never ending Q&A. Clara är bakis, Gustaf kallar sin iphone för "yuppenalle" och dessutom blir det gråt i podden över existentiella frågor.


Dec 11, 2018

I avsnitt 32 hatar Clara människor som kallar sig själva för "ungkarl" och Gustaf tar åt sig. Dessutom avhandlas ämnet miljö: klimatångest, konsumtion, flyg och en härlig, uppfriskande diskussion om hur vi människor kommer utrota oss själva.


Dec 4, 2018

Det 31e avsnittet av Konsten att vara är DET STORA HARRY POTTER-AVSNITTET!!! Clara och Gustaf kastar shade på Dobby, Ginny, Snape och framför allt alla som påstår att de tillhör Gryffindor. Dessutom ställs den stora frågan: vad gör egentligen Hermione när hon är ensam i flickornas sovsal?


Nov 27, 2018

I trettionde avsnittet av Konsten att vara pratar Clara och Gustaf om kriser. Gustafs ansiktsbehåring växer abnormt snabbt och Clara har köpt en 92 cm hög porslinstiger. Dessutom hanterar en av dem livskriser i genomsnitt varje dag, men han kan få vara anonym.